Летен лагер The Jam (26.07-08.08.2020)

Международния баскетболен лагер The Jam Ви кани на своята “Лятна работилница за таланти” – The JAM Summer Camp 2020.

Независимо от създалата се ситуация с COVID-19, засягаща цял свят, ние от The Jam Camp направихме всичко по силите си да продължим традицията и да осигурим на децата възможността за трета поредна година да преживеят незабравимата положителна емоция на нашия лагер, достигайки до най-добрата си спортна форма.

Разбира се, провеждането на лагера ще бъде съгласувано с всички неоходими мерки за безопасност.

Тази година мястото на събитието отново, както преди две години ще бъде в гр. Самоков. Тренировките ще се провеждат в голямата зала на Арена Самоков, а настаняването ще бъде в хотел Гранд, намиращ се точно до нея.

Форматът на The Jam Camp предоставя една фантастична възможност за подобряване на  физическата подготовка и шлифоване на  баскетболните умения, упражнявайки английския език в мулти-културна среда. И всичко това насред  чистия въздух в полите на Рила планина.

„Лятната ни работилница за таланти“ приветства млади атлети (момичета и момчета между 10-18 години), които имат желание да подобрят играта си под менторството на експерти в бранша.

Вярваме, че истинското развитие идва от персоналното отношение. Затова в The Jam Camp прилагаме световно признати методи, които имат за цел да развият потенциала на всеки участни по най-ефективния за него начин.

Превърнете потенциала си в средство за победа!

Подобрете уменията си в приятелска атмосфера, където спортното майсторство е част от играта!

The JAM Camp ви дава възможност да се сдобиете с нови умения, да надградите старите и всичко това, докато се забавлявате с приятели и практикувате английски.

Coach K (Кирил Райков) е главен треньор на елитния баскетболен Nike лагер в Америка, кондиционен треньор на професионални баскетболисти и специалист по спортно хранене.

Безценните му знания и международен опит, съчетават най-доброто от американските и европейски методи на преподаване. Coach K знае как да развие потенциала на всеки по възможно най-ефективния начин.

Хорхе Манзано е треньор в школата за подрастващи на Реал Мадрид (12-16 годишни). Той ще бъде наш гост-тряньор по време на втората седмица от лагера (11-17 Август) в Ботевград. През 2008 година, отбор на Хорхе печели 5 международни турнира, титлата на Мадрид, както и шампионата на Испания. Неговата кариера като треньор стартира през 2007 година в клуба на Естудиантес, където работи с деца от 12-21 годишни. В периода 2007-2016 Хорхе и отборите му печелят многократно шампионата на Испания. Ако не са шампиони, то със сигурност са на почетната стълба.

Манзано е старши треньор и координатор в престижно Мадридско училище, където работи с деца на възраст между 7-12 години.

През лятото работи персонално с професионални играчи от НБА и Евролига за подобряване на представянето им извън сезона.

Имена, с които Хорге Манзано е работил:

Lucas Nogueira – Toronto Raptors (NBA)

Juan Hernangomez – Denver Nuggets (NBA)

Jakob Poeltl – San Antonio Spurs (NBA)

Sebas Saiz – Iberostar Tenerife (ACB)

Darío Brizuela – Club Estudiantes (ACB)

Edgar Vicedo – Club Estudiantes (ACB)

Jaime Fernández – Unicaja Málaga (ACB)

Adams Sola – Club Estudiantes (ACB)

Alberto Maura – Club Estudiantes (ACB)

Wally Niang – Morabanc Andorra (ACB)

Laura Gil – Perfumerias Avenida (LF1)

Alejandra Quirante – Bembibre (LF1)

Laura Quevedo – Caceres (LF1)

Как да станеш по бърз, силен и отскоклив?

Кои храни са най-доброто гориво, за да възстановяваме по-бързо?
Как да подобрим своя дрибъл, стрелба в коша и подаване?

Отговор на всики тези въпроси, много забавления, смях и емоции Ви очакват в The Jam

The Jam Combine e за деца и юноши (момичета и момчета) от 8 до 18 годишна възраст.

КОГА?

Лагерът ще се проведе в рамките на 2 седмици, като всеки участник ще има възможността да се запише като избере от следните опции:

I тренировъчна седмица – 26.07 – 01.08.

II тренировъчна седмица – 2.08 – 08.08

Пълен пакет –  26.07  до 08.08

КЪДЕ?

Самоков, Спортна зала “Арена Самоков”

Програмата

The Jam Combine

Формат, в който всички участници ще преминат през различни физически и технически тестове (сила, бързина, отскок, стрела, дрибъл) по модел на Националната Баскетболна Асоциация (НБА) в Америка. Целта е да се добие представа за нивото на новодошлите, а редовните участници да сверят часовника и сравнят прогреса си спрямо предишния лагер. Всеки тест ще носи точки, които ще се акумулират, а в края на седмицата някой ще спечели купата The Jam Combine.

Подход на основите в баскетбола

Всяка сутрин тренировките ще бъдат насочени към развиването на основните технически похвати в баскетбола в защита и нападения. Участниците ще минат през различни станции за подобряване на дрибъл, стрелба в коша, подаване, защита и нападение и др.

3vs3, 5vs5 и 1vs1 турнири

През седмицата се провеждат различни видове турнири и игри 1на1, 3на3 и 5на5. Тук децата да прилагат наученото от сутрешните станции. В един от дните се провежда мач между участниците и треньорите. Ако има желаещи родители да се включат са добре дошли. В края на седмицата ще има победител.

 

Лекции и специални гости

Както вианги, ще ни гостуват личности, които имат какво да споделят и, от които имаме какво да научим. Това са експерти в сферата на баскетбола, или успели личности, чиято мотивация ще ви вдъхнови.

Цени:

Цена за 1 тренировъчна седмица – 690 лева

Цена за 2 тренировъчни седмицаи плюс 1 преходен ден – 1380 лева

Цената включва:

– пълен пансион

– вода

– следобедна закуска

– тренировъчни занимания

– лекции

– екипировка

– награди и незабравими емоции

Цената не включва:

– транспорт Сoфия – Самоков – София

– транспорт до Самоков от други дестинации

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате 90mincamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ