Лагер в Америка (28.06-16.07.2020)

Всяка година през юли месец Кирил Райков лети с група деца до Америка, за да станат част от елитния Nike Basketball Camp в Ню Йорк. Не пропускайте възможността да се впуснете в едно незабравимо приключение и да почерпете опит отвъд океана.

Къде?

Колежа Колдуел

Колдуел е квартал, разположен в северозападния окръг Есекс, Ню Джърси, на 20 минути от Ню Йорк . Това е престижен частен университет.

1,600 седящи места в зала с
6 баскетболни игрища
фитнес
магазин за подаръци
ресторант

Децата ще имат невероятната възможност да се учат от НБА играчи и едни от най-добрите треньори в Америка. Ще срещнат деца от цял свят. Кирил Райков, който е и основният кондиционен треньор на лагера, ще се грижи за групата. Освен усилените тренировки, децата ще имат възможност да посетят забележителностите на Манхатън.

За регистрация и пълна информация моля позвънете на 0889390372.

Може да видите видеа и снимки от предишните ни пътувания тук: YouTube канал, Instagram и Facebook.

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате 90mincamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ